Vegan kookuitjes 🌿

Ben jij op zoek naar een activiteit voor een origineel vrijgezellenfeest, actief bedrijfsuitje of andere speciale gelegenheid? Dan ben je bij de kookstudio van Vega Happie aan het juiste adres! 

 

Tijdens de veganistische kookworkshops leer ik jullie graag hoe lekker vegan gerechten kunnen zijn. Ja, je leest het goed. Alle recepten zijn 100% plantaardig en de ingrediënten zo veel mogelijk lokaal en biologisch. Daarmee zijn alle gerechten goed voor mens, dier én milieu. Kies je voor een kruidige Indonesische rijsttafel, Caribische gerechten of misschien Japanse sushi? Ik leer jullie alle fijne kneepjes van het vak en samen vullen we de tafel met heerlijke plantaardige gerechten.

 

Jullie harde werk zal na het koken direct beloond worden: we gaan onder het genot van een drankje en muziek gezellig samen aan tafel om te proeven. De recepten krijgen jullie na afloop natuurlijk toegestuurd en alles wat overblijft mag mee naar huis. 

 

In mijn fijne kookstudio is plek voor maximaal 16 deelnemers. Door de kleinschaligheid is de sfeer knus en kan ik jullie gedurende de workshop persoonlijk begeleiden. Mocht je liever een kookworkshop op locatie volgen dan kan dat ook! In dat geval kom ik gewoon met al mijn hebben en houden naar een andere geschikte locatie.  

 

Wat krijg je? 

De ± 4-uur durende kookworkshops zijn mogelijk op alle dagen/dagdelen en beschikbaar vanaf 6 personen tot maximaal 16 personen. Inbegrepen bij de kookworkshops: 

 

  • Een vegan hapje en drankje bij binnenkomst.
  • Een uitleg over de keuken en de eetcultuur die centraal staat tijdens de workshop. 
  • Tips & tricks over de te bereiden gerechten.
  • Samen genieten van een uitgebreid diner. Alles wat overblijft mag met jullie mee naar huis (vergeet dus de lege bakjes niet). 
  • 2 drankjes naar keuze (wijn/bier/frisdrank/koffie/thee).
  • Per mail ontvangen jullie na afloop een receptenbundel.
  • En het is cliché, maar waar: samen koken en eten verbindt! Het belooft dus een gezellig groepsuitje te worden. 

 

Contact

Zijn er deelnemers met een speciaal dieet? Of heb je andere wensen? Dan is dat helemaal geen probleem. We bespreken jouw wensen en passen de kookworkshop hierop aan. Neem voor meer informatie en/of een offerte Contact op met Renate!